Vacatures
  • [javascript protected email address]

Het goede team

Het zal je niet ontgaan zijn dat Paul de Goede in januari jl. het stokje heeft overgedragen aan zijn zoon Bob de Goede. Waar het in de kwaliteit en service veel hetzelfde zal blijven geeft Bob uiteraard zijn eigen draai aan de zaak. Dit is begonnen door met het team kritisch naar de visie en missie te kijken. Bob kwam samen met zijn team op onderstaande Visie & Missie.

Team de Goede bestaat uit sign specialisten

VISIE
WIJ ZIJN DE BETROUWBARE SIGN SPECIALIST GERICHT OP NEDERLANDSE RETAILERS. SAMEN MET ONZE KLANTEN WERKEN WIJ MET ZORG EN AANDACHT AAN KWALITATIEF GOEDE COMMUNICATIE.

MISSIE

DOOR IN TE ZETTEN OP DUURZAAMHEID, INNOVATIE EN ONTWIKKELING ZORGEN WIJ ERVOOR DAT ONZE KLANTEN ZICHTBAAR ONDERNEMEN.

Huisstijl

In het proces is ook de bedrijfsnaam gewijzigd. We zijn van degoede.com naar DEGOEDE Visuele Communicatie gegaan. Dit dekt  beter de lading wat we doen. Namelijk het produceren van o.a. lichtreclame, gevelreclame, reclamezuilen, autobelettering en het wrappen van auto’s. En daar hoort een nieuwe huisstijl bij.

Wanneer wij denken aan visuele communicatie denken wij aan opvallen, aan kleur! Dit komt dan ook goed terug in onze nieuwe huisstijl. Kleur heeft naast dat het opvalt ook een positief effect op ons als mens. Elke kleur geeft ons een ander gevoel. Zo krijgen we het van de kleur geel een warm en optimistisch gevoel. Oranje geeft ons energie en daar worden we vrolijk van. Rood staat voor passie, brutaliteit, liefde en jeugdigheid. Paars staat voor respect, creativiteit en fantasierijk. Bij blauw krijgen we het gevoel van vertrouwen en kracht. Groen staat voor groei en gezondheid. Al deze kleuren komen terug in onze huisstijl en zijn ook steeds meer terug te vinden bij ons op de zaak!

Het GOEDE team

Alle kleuren (energieën) zijn terug te vinden in ons team. Elke dag werken wij met 25 sign specialisten vol energie en passie aan de prachtige binnen- en buitensigning. Wij zijn dan ook enorm trots op ons team en willen iedereen aan jou voorstellen!

Bekijk onze toppers op: www.degoede.com/team

[Fotocredits: Sunny Gardeur]

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in onze meerwaarde of in een van onze oplossingen? Vul dan je gegevens in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
LET OP: WIJ NEMEN GEEN OPDRACHTEN VAN PARTICULIEREN AAN.