Vacatures
  • [javascript protected email address]

Nieuwe website!

Na maanden keihard werken is het dan zover! Onze nieuwe website www.degoede.com staat live!! En daar zijn we best trots op!

NIEUWE HUISSTIJL - NIEUWE WEBSITE

Naast dat de website een totaal nieuwe loof & feel heeft gekregen, die perfect aansluit bij onze nieuwe huisstijl, hebben we uiteraard vooral ons best gedaan om het voor jou als bezoeker zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Dit hebben we gedaan door de navigatie ruim op te stellen zodat al onze producten die wij kunnen leveren in één oogopslag zichtbaar zijn. Een goede zoekfunctie die jouw zoekopdracht zo snel mogelijk zal aanvullen. We hebben gebruik gemaakt van veel meer en grotere foto’s om jou zo een goed beeld te kunnen geven van de producten die wij maken.

OPGERUIMD STAAT NETJES!

Daarnaast is het ook altijd weer lekker om alles lekker op te schonen! Wat niet meer relevant is kon eruit en dat hebben we dan ook gedaan. Een frisse start, uiteraard blijven we jou op de hoogte houden van de productontwikkelingen, de projecten die we opleveren en de ins en outs van DEGOEDE door middel van de blog.

Aan de Engelse versie werken we op dit moment hard en zal ook snel online komen te staan. Voor nu nog even onze excuses voor het ongemak.

Neem rustig een kijkje en mocht je iets geks tegen komen? Laat je ons weten wat je er van vindt?  

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in onze meerwaarde of in een van onze oplossingen? Vul dan je gegevens in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
LET OP: WIJ NEMEN GEEN OPDRACHTEN VAN PARTICULIEREN AAN.