• +31 575 564 776
  • [javascript protected email address]

NH Cartlton Amsterdam

Op vrijdag 30 september j.l. zijn de laatste hotelgasten van NH Carlton Amsterdam op symbolische wijze uitgezwaaid en is het startsein gegeven voor een verbouwing. Van 1 december 2018 tot 1 mei 2019 is het hotel gesloten en ondergaat het een grondige renovatie. Het vernieuwde hotel zal in mei 2019 onder de nieuwe naam NH Collection Amsterdam Flower Market heropenen.

Sfeermakers

NH Collection is het premium merk van hotelketen NH Hotel Group. Er zijn op dit moment 75 NH Collection hotels wereldwijd, waarvan vier in Nederland, verdeeld over Amsterdam en Eindhoven.

Voor het startsein van de verbouwing was er een speciale ruimte ingericht zodat de bezoekers alvast een kijkje konden nemen en van de nieuwe sfeer konden proeven.

Voor deze ruimte mochten wij een aantal zogenaamde “beurswanden” produceren en leveren. Het NH Carton leverde ons de ontwerpen en bestanden aan en wij hebben dit vervolgens omgezet naar prachtige sfeermakers voor deze ruimte! Zie hier de video welke NH Carton heeft gemaakt van het startsein en de sfeerimpressie. Wij wensen NH Carlton heel veel succes met deze verbouwing! 

Mocht jij binnenkort een opening hebben, een feestje, een event of een beurs en ben je nog op zoek naar materiaal, laat het ons weten! Wij helpen jou graag verder.

Products NH Cartlton Amsterdam

Deco fabric
Products
XL prints
Products

References NH Cartlton Amsterdam

Related branches NH Cartlton Amsterdam

Want to know more?

Are you interested in our added value or in one of our solutions? Then fill in your information and we will contact you as soon as possible!