• +31 575 564 776
  • [javascript protected email address]

Signing The White Room Amsterdam

Voor het NH Collection Grand hotel Krasnapolsky hebben we op maat gemaakte signing geproduceerd en geïnstalleerd. De signing bestaat uit verschillende onderdelen speciaal ontwikkeld voor The White Room. The White Room is het restaurant wat onderdeel uitmaakt van het hotel onder leiding van Jacob Jan Boerma.

Signing The White Room

  • Gevelbanieren : De steunen zijn gemaakt van RVS en de doeken zijn dubbelzijdig geprint met het logo van The White Room.
  • Menu Displays : De menu displays zijn gemaakt van messing, een enkelzijdige en een dubbelzijdig display. De menukaarten worden hierin geplaatst.
  • Lichtbak logo : Dit verlichte logo op de gevel wordt van binnenuit door middel van LED verlichting aangelicht. Hierdoor valt het logo ook in het donker goed op.

Materiaal signing – Messing

Messing heeft een authentieke en chique uitstraling. De signing wordt op maat gemaakt voor de klant in het gewenste materiaal. Behalve messing zijn er allerlei soorten materialen mogelijk. Wij geven je graag vrijblijvend advies over de signing voor jouw bedrijf! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Products Signing The White Room Amsterdam

Facade advertising
Products
3D letters
Products
Tendon fabric
Products

References Signing The White Room Amsterdam

Related branches Signing The White Room Amsterdam

Want to know more?

Are you interested in our added value or in one of our solutions? Then fill in your information and we will contact you as soon as possible!